U zhvillua sot trajnimi i pestë i serive të programit për ngritjen e kapaciteve, me Dr. Dorina Gjipali.
Studentët pjesëmarrës u njohën me disa nga proceset vendimmarrëse dhe përfshirjen e studentëve në strukturat e Arsimit të Lartë.