Programi i ngritjes se kapaciteteve

 
Programi i Zhvillimit të Kapaciteteve-Edicioni IV

Programi i Zhvillimit të Kapaciteteve-Edicioni IV

Në kuadër të Edicionit IV të Debatit Universitar, realizuar me mbështetjen financiare të Fondacionit Shoqëria e Hapur për Shqipërinë, SCiDEV zhvilloi Programin e Zhvillimit të Kapaciteteve  ku 100 studentëve nga 12 institucione të arsimit të lartë në Tiranë, Durrës,...

read more

Programi i ngritjes se kapaciteteve 2020 – 2021

Në kuadër të edicionit të dytë të projektit “Laboratori i debatit mbi integrimin europian në auditorët universitarë-Nga fjala tek veprimi”, zbatuar nga Qendra Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim (SCiDEV) dhe mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë...

read more