U zhvillua sot trajnimi i katërt i serive të programit për ngritjen e kapaciteve, me Dr. Dorina Gjipali. Studentët pjesëmarrës u njohën me disa nga proceset vendimmarrëse dhe përfshirjen e studentëve në strukturat e Arsimit të Lartë.