U zhvillua sot trajnimi i tretë i serive të programit për ngritjen e kapaciteve, me Dr. Fabian Lashi. Studentët pjesëmarrës thelluan njohuritë mbi disa nga mjetet digjitale më të përshtatshme për aktivizëm, nisur dhe nga situata e krijuar për shkak të pandemisë COVID-19 në të cilën këto mjete