SCiDEV ka përfunduar me sukses fazën e parë të debateve në nivel universiteti, tashmë 12 skuadrat do të kalojnë në fazën e debateve mes universiteteve në datën 20 dhe 26 Mars 2021.

Programi për turnamentin 20 Mars 2021

Programi për turnamentn 26 Mars 2021

Skuadrat fituese:

Nr. Skuadra Fituese Mentor Institucioni
1 Rei Shehu, Florimona Bici, Izabela Paci, Ergis Kryekurti Nevila Xhindi Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë
2 Tedi Gusha, Kristaq Ciko, Pandora Jorgji dhe Ina Begotaraj Jonida Mehmetaj Fakulteti i Shkencave Humane Universiteti Ismail Qemali, Vlora
3 Anxhela Kokoshi, Iris Dajti, Greta Kamberaj, Gerald Jaupi Dorina Gjipali Universiteti Luarasi
4 Marime Gjoka, Brisilda Ormeni, Xhoana Selimaj,, Denada Norja Meljana Bregu Fakulteti Histori-Filologji/Universiteti i Tiranës
5 Grejsa Dushku (lider), Marjana Koçeku, Skerdi Sheshi dhe Aderaldo Mema Esmeralda Hasani Universiteti Marin Barleti
6 Inesa Llanaj, Lulzim Tafaj, Anglika Qefa, Rexhina Myrta Klajdi Logu Universiteti Europian i Tiranës
7 Gentjan Gegaj, Pajtim Nikolli, Fioralba Lamaj, Renis Bakalli Esmeralda Shehaj Fakulteti Ekonomik/Universiteti i Tiranës
8 Silvana Rusi, Hena Doka, Anxhela Meta, Jorina Jaupaj Doris Malaj Instituti i Studimeve Evropiane, Universiteti i Tiranës
9 Egers Bardhi, Eranda Zorba,  Laura Veizi, Arlinda Lika Klodiana Beshku Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës
10 Gëzime Moshallari; Xhuljana Prendi; Erlina Bardhoshi; Aldo Paja Elda Zotaj Universiteti “Aleksandër Moisiu” Durrës
11 Laura Skenderas, Marlin Muca, Desara Boshnjaku, Evanthi Suli Petrina Broka Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës
12 Klevis Bregu, Serxhio Ogreni, Alesia Tahulla, Anjeza Zeqaj Oltjana Zoto Universiteti Bujqësor i Tiranës