U zhvillua në datë 5 Qershor debati mbi Integrimin Europian në formatin e auditorit virtual në Universitetin New York të Tiranës .  Kjo përshtatje online vjen si përgjigje ndaj situatës së krijuar nga pandemia COVID19. Skuadrat pro dhe kundër debatuan mbi temën ‘Anëtarësimi i Shqipërisë në Bashkimin Europian rrezikon të ardhmen e produkteve dhe shërbimeve vendase’  ’, nën moderimin e Dr. Besmira Lahi, mentore dhe Prof. As. Dr. Nevila Xhindi.
Nëse nuk mundët t’i bashkoheshit eventit, në vijim mund të ndiqni debatin e plotë.