U zhvillua në datë 11 Qershor debati mbi Integrimin Europian në formatin e auditorit virtual në Universitetin Epoka. Kjo përshtatje online vjen si përgjigje ndaj situatës së krijuar nga pandemia COVID19. Skuadrat pro dhe kundër debatuan mbi temën ‘ Anëtarësimi në Bashkimin Europian sjell zhvillim ekonomik për vendin‘, nën moderimin e Dr. Tea Hodaj, mentore dhe Orkidea Xhaferaj.
Nëse nuk mundët t’i bashkoheshit eventit, në vijim mund të ndiqni debatin e plotë.