U zhvillua në datë 27 Maj, debati mbi Integrimin Europian në formatin e auditorit virtual në Fakultetin e Shkencave Politike dhe Juridike të UAMD. Kjo përshtatje online vjen si përgjigje ndaj situatës së krijuar nga pandemia COVID19. Skuadrat pro dhe kundër debatuan mbi temën ‘Integrimi Europian thellon dhe përmirëson demokracinë në Shqipëri, nën moderimin e Dr. Elda Zotaj, mentore dhe Lutjona Lula.
Nëse nuk mundet t’i bashkoheshit eventit, në vijim mund të ndiqni debatin e plotë.