U zhvillua në datë 10 Qershor debati mbi Integrimin Europian në formatin e auditorit virtual në  Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës.  Kjo përshtatje online vjen si përgjigje ndaj situatës së krijuar nga pandemia COVID19. Skuadrat pro dhe kundër debatuan mbi temën ‘Lëvizja e lirë në Bashkimin Europian për të jetuar, për të punuar dhe për tu arsimuar do të shkaktojë krizë demografike në Shqipëri.’, nën moderimin e Dr. Petrina Broka, mentore dhe Megi Ruka.
Nëse nuk mundët t’i bashkoheshit eventit, në vijim mund të ndiqni debatin e plotë