U zhvillua në datë 6 Qershor debati mbi Integrimin Europian në formatin e auditorit virtual në Fakultetit të Biznesit, Universiteti ‘Aleksandër Moisiu’ Durrës.  Kjo përshtatje online vjen si përgjigje ndaj situatës së krijuar nga pandemia COVID19. Skuadrat pro dhe kundër debatuan mbi temën ‘Anëtarësimi në BE sjell zhvillim ekonomik të vendit.’, nën moderimin e Dr. Eldian Balla, mentor dhe Orkidea Xhaferaj, eksperte e politikave publike.
Nëse nuk mundët t’i bashkoheshit eventit, në vijim mund të ndiqni debatin e plotë