Përdorimi i mjeteve digjtiale për aktivizëm

Përdorimi i mjeteve digjtiale për aktivizëm

U zhvillua sot trajnimi i tretë i serive të programit për ngritjen e kapaciteve, me Dr. Fabian Lashi. Studentët pjesëmarrës thelluan njohuritë mbi disa nga mjetet digjitale më të përshtatshme për aktivizëm, nisur dhe nga situata e krijuar për shkak të pandemisë...
Youth Debate: A call to Integrity

Youth Debate: A call to Integrity

The event was co-organized by SCiDEV and Liburnetik Organization, supported by the Embassy of the Netherlands in Albania. This debate was part of the #WeekofIntegrity 2020, hosted by ICC-International Chamber of Commerce in Albania. Watch the video and find out how...