Nis Edicioni III i Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”

Nis Edicioni III i Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”

SCiDEV mbajti takimin e parë hapës të Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”, me prezencën e mentorëve dhe të rinjve të programit. Fushata “Nga Fjala Tek Veprimi” është një program i implementuar nga SCiDEV prej 3 vitesh, i cili u mundëson studentëve pjesëmarrës në...
Gjysmëfinalja e Edicionit IV të Debatit Universitar

Gjysmëfinalja e Edicionit IV të Debatit Universitar

Më 2 maj, SCiDEV zhvilloi gjysmëfinalen e Edicionit IV të Debatit Universitar. Ky aktivitet u mbajt në kuadër të Laboratorit të Debatit Universitar-Nga Fjala Tek Veprimi, pjesë e Programit Kombëtar të Debatit Rinor për Modelin e Zhvillimit Social dhe Ekonomik të...

Thirrje për Menaxher/e të rrjeteve sociale

Qendra “Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim” (SCiDEV është një organizatë jofitimprurëse dhe jopartiake e cila synon të mbështesë dhe inkurajojë zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe social si dhe të mbështesë demokratizimin e vazhdueshëm në Shqipëri dhe në...