Programi i ngritjes se kapaciteteve 2020 – 2021

Në kuadër të edicionit të dytë të projektit “Laboratori i debatit mbi integrimin europian në auditorët universitarë-Nga fjala tek veprimi”, zbatuar nga Qendra Shkencë dhe Inovacion për Zhvillim (SCiDEV) dhe mbështetur nga Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë...

Debati Universitar : Universiteti Mesdhetar i Shqipërise

Projekti “Laboratori i debatit mbi integrimin europian në auditorët universitarë-Nga fjala tek veprimi”, mbështetur nga OSFA nis serinë e debateve online të studentëve. Debati i parë në orën 17:00, datë 10 shkurt në Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë....

15  ngjarje politike të rëndësishme nga 2020

nga Iris Beqiri — *Seri artikujsh blog “Youth Debate: A call to integrity” Viti 2020 ishte ndër më të vështirët në shumë aspekte. 2020-ta solli një sërë ngjarjesh të pakëndshme në të gjithë botën, të të gjitha llojeve. Gjithashtu, u shënua recesioni më i thellë...