Nis Edicioni III i Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”

Nis Edicioni III i Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”

SCiDEV mbajti takimin e parë hapës të Fushatës “Nga Fjala Tek Veprimi”, me prezencën e mentorëve dhe të rinjve të programit. Fushata “Nga Fjala Tek Veprimi” është një program i implementuar nga SCiDEV prej 3 vitesh, i cili u mundëson studentëve pjesëmarrës në...